Tapoja alkaa ymmärtää digitaalisen musiikin

Viikoittain me valita yksi sijainti osaamista, jota voisitte oppia itse-julkaisuja, kursseja, elokuvia ja myös luentoja, valinta, jonka painos tuen asiantuntijoita. Brändi-uusi ongelma varmasti auttaa ymmärtää, miten tunnistaa useita valikoimat house, techno ja myös lähialueilla. Elektronisen musiikin laajassa merkityksessä koostuu suuresta määrästä eri suuntiin vaihdellen kokeellinen sinfonisen musiikin ensisijainen digitaalinen tanssi kappaleita tänään yleisesti ehdottaa tällä aikavälillä.

Mitä on digitaalinen kappaleita

Mitä on digitaalinen kappaleitaUniversaali yleiskatsaus tai oppikirja kirjallisuus tsekata digitaalinen tanssi kappaleita ei ole olemassa, ja on epätodennäköistä, että he koskaan ennen varmasti. Perehtyneisyys kappaleita on jatkuvasti jännittäviä, ja myös todella ääretön prosessi. Mutta alun perin se on vähemmän monimutkaista, jos voit seurata joitakin helppoja ohjeita sekä standardeja. Ensinnäkin, sinun pitäisi poistaa ennakkoluuloja.

Monet ihmiset tulevat olemaan musiikkia perfektionisti, he sanovat, “minä vain kiinnittää huomiota tekno” tai “olen vain kuten trance” – henkilö, joka todella haluaa, vaikka vähän ymmärtää yksityiskohtia bat ja myös uran, tämä sijoitus on vahingollista. On erittäin tärkeää tunnustavat, että digitaalisen musiikin on ottaen rajaton valikoima erilaista sekä oikea jako luokkiin on ehdollinen: ne ovat enemmän merkkejä meressä syntetisoitu ääni. Hankkia enemmän täydellinen kuva, se on hyödyllistä analysoida alkuja: selvittää esimerkiksi, mikä motivoi agentit “Bellville Trinity”, kun hän kehitti kulta Rahasto techno, tai selvittää, miksi Frankie Knuckles oli nimeltään kummisetä residence kappaleita.

Mistä voisin löytää tietoa sähköisen kappaleita

Frank Zappa totesi kerran, “Keskustella musiikki on kuin tanssia koskevat arkkitehtuuri”. Paras tapa aloittaa ymmärtää digitaalisen ja todellakin mitä tahansa lauluja-niin paljon kuin mahdollista kuunnella. Tämä ei tarkoita, sinun täytyy unohtaa ammattikirjallisuus ja myös lehdistö, kuitenkin ilman, että elävä kokemus, jossa musiikkia kaikki nämä toimii, ja myös siellä on varmasti vain kirjaimia paperilla. Koska viittaus, valitse kokoa ja myös podcastit-perustettu tunnisteet, lehtiä, klubeja, tapahtumia, DJ sekoituksia sekä vahvistetaan visionäärit tietty tyyli, “universaali” radio-ohjelmat, kuten BBC Radio 1 Essential Mix Pete Tong.

Mistä voisin löytää tietoa sähköisen kappaleita

Ohjelma Keskuslämmitys Kattilan Tilaa, On -. tv, että Mixmag Laboratorio, Beatport Elää varmasti myös tulevat olemaan keskeinen voimavara tietoa siitä, mitä kappaleita on edelleen kysyntää tänään markkinoilla. Digitaalinen musiikki on parasta kiinnittää huomiota ei vain asiakirjoja, mutta “aloilla”, voit nähdä kaikenlaisia konsertteja ja myös juhlia: se on yksi asia, kun jäljet näkyvät out of house audio kaiuttimet, aivan toinen, kun kuuntelet ja nähdä ne töissä tanssi lattia. Lisäksi, se on myös loistava mahdollisuus päästä standardien elossa.

Esimerkiksi lauantaina club Alue Moskovan varmasti derrick saattaa – harvinainen tilaisuus kuunnella Moskovassa, yksi luojien tyyliin teknoa. On-line kappaleita julkaisuja kehotan aluksi Asunnonomistaja Asiantuntija, Smack, XLR8R, Hanko ja myös Todellisuutta. Tulosta – Mixmag, Johto, De: Bug (niille, jotka ymmärtävät, saksa), Digitaalinen Lyö; lähes kaikki lehdet käyttävät liittymät sähköisen vaihtelua, jos ei ole ilmainen blogi PDF kopioita huoneet.

Vain mitä sinun täytyy oppia noin digitaalinen musiikki

Yhdessä korkea-laatu journalistista materiaalia näiden lehtien julkaisu, asiantuntija-arvioinnit käynnistää– genre taiteen vastusta, käytännössä ei muista tänään, kuitenkin on ei irtoa sen käyttöä.

Vain mitä sinun täytyy oppia noin digitaalinen musiikkiYläpäätä venäjän musiikillinen media seikka on erityisen haastava: he ovat lähes puuttuu, samoin kuin monet vapautetut tuotteet ovat joko kopiot uutisia ulkomailta resursseja tai siirtoja. Mitä en todellakaan ehdota, että tehdä, on saada perehtynyt sähköisen kappaleita käyttäen kaikenlaisia kantoja Dj tai hakemisto sivuston musiikkia kaupat ja palvelut. Ne ehdottomasti on oikeus olla olemassa, mutta se ei näytä todellinen kuva: tulokset ovat vain mainonta ja markkinointi menestys tietty taiteilija, ja kauppoja ja myös ratkaisuja korjailla genret kappaleita, jotka on räätälöity yksinomaan kaupalliset tekijät. Muuten, yrittää systematisoida koskeva asiantuntemus digitaalisen musiikin sekä sovittaa ne tämän katsauksen countlessed. Se näyttää primitiivinen, mutta on intuitiivinen navigointi, lyhyt yhteenveto kunkin tyylin sekä havainnollistavia esimerkkejä. Valitettavasti hanke ei ole päivitetty, koska 2004, mutta opas on newbie, mutta kiehtova. Onneksi on, että kirjoittaja tavallaan lähitulevaisuudessa takaa vapauttamaan päivitetty ja myös tarkistettu versio.